16.01.2005 Tarihli bir not

ilk önce beni oku
Post Reply
AZAT
Site Admin
Posts: 5
Joined: Sun Sep 23, 2007 5:48 pm
Contact:

16.01.2005 Tarihli bir not

Post by AZAT »

Selamün aleyküm
Deliçoban & Hot_Jazz

Önce şunu diyeyim:
Sanırım #Ankara kanalının en eskilerinden biri benim.Yani kanal açıldığı günden bugüne kadar bilfiil burdayım.Bu süre zarfında binlerce kişi geldi ve gitti ama #Ankara kanalı hep kaldı ve hep kalacak.
Bu nerdeyse 10 yıllık #Ankara kanalında hiçbir zaman hiç kimseden ne axx istedim ne de +.Sağolsunlar hep kendileri bana teklif etmiş ve axx yazmışlardır.Hepsine teşekkür ediyorum.
Ben hep şuna dikkat ederim gerek reel gerekse sanal hayatta:
Şayet bana bir görev verilmişse ben ne pahasına olursa olsun mutlaka o görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırım.Ve yine körü körüne bağlı olduğum bir şey daha var.Ben kurallara aynen uyarım.Zira kuralların olmadığı bir yerde anarşi olur ve ben de anarşiye karşıyım.Bu durumda sizden istediğimiz şudur.Biz bazen öz eleştiride bulunuyoruz ama bu yeterli değil.Şayet bizim hatalarımızı görür ve bizi ikaz ederseniz size daha çok faydalı olmaya çalışırız.
Sözün özü şu:
Ben bugün adminim ama yarın sıradan bir user olabilirim.Bunun benim için hiç bir önemi yok.Tek önemsediğim şey #Ankara kanalının hergün daha iyiye ve daha ileri bir seviyeye ulaşmasıdır.Bunu yapmak için hep birlikte çaba sarfetmeliyiz.
Son birşey daha:
10 yıllık süreçte bilerek asla kimseyi kırmamaya çalıştım.Beni eleştirene de beni sevenle de hep aynı uzaklıkta olmaya gayret gösterdim.
Yine de bilmeyerek sizi kırdıysam özür diliyorum.

Hepinizi seviyorum yaradandan ötürü...
Post Reply